#خدمترسانی هیأت
تشریح فعالیت های هیأت یا مهدی واوان در روستای سرآب ذهاب کرمانشاه
تشریح فعالیت های هیأت یامهدی واوان در وستای سرآب ذهاب منطقه سر پل ذهاب در سالگرد زلزله کرمانشاه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأتنا سید حسین موسوی مداح و مسئول هیأت یا مهدی (عج) واوان ضمن تشریح فعالیتهای خدماتی انجام شده در روستای سرآب ذهاب کرمانشاه اظهار داشت: به اتفاق جمعی از فعالان فرهنگی به مناطق زلزلهزده آمدیم و وقتی که وضعیت را دیدیم و عمق بحران را متوجه شدیم، تصمیم گرفتیم با گروه جهادی هیأت یا مهدی واوان و هیأت کربلا و گروه جهادی هیأت کربلای رفسنجان در روستای سرآب ذهاب که محل سکونت عزیزان اهل تسنن بود، مستقر شویم.
وی افزود: دلیل انتخاب این روستا این بود که صددرصد تخریب شده بود و از جانب مردم نیاز شدیدی نسبت به کمکرسانی به این روستا احساس می شد. یکی از اقدامات قابل ذکری که در روستای سرآب ذهاب اتفاق افتاد این بود که در همان هفتههای ابتدایی زلزله، گروه جهادی پیامبر اعظم (ص) را به کمک جوانان روستای سرآب ذهاب تشکیل دادیم. جوانهای روستای «کلا شب قادر» هم در ساخت دیوار مدرسه به ما کمک کردند و در کارهای دیگر هم از کمک اهالی روستا بهرهمند شدیم یعنی مضاف بر این که جهادگرانی از نقاط مختلف کشور به این منطقه اعزام شدند از اهالی روستا هم برای آبادانی روستا استفاده کردیم.
حجة الاسلام سید حسین موسوی اظهار داشت: از جمله اقداماتی که هیأت یا مهدی واوان به کمک هیأت کربلای رفسنجان در روستای سرآب ذهاب انجام دادند این بود که در امر ساخت 50 چشمه حمام و سرویس بهداشتی این روستا مشارکت کردند و دیوار مدرسه روستا هم به همت این عزیزان ساخته شد، از جمله اقدامات دیگری که در این روستا انجام شد تاسیس یک پارک برای بازی و نشاط کودکان زلزلهزده بود.
وی ضمن تشریح فعالیت های انجام شده در روستای سرآب ذهاب اظهار داشت: در حوزه اشتغالزایی نیز در روستای سرآب ذهاب یک کارواش ساخته شد و مرغ فروشی روستا هم به عنوان یک مغازه عامالمنفعه به اهالی روستا تحویل شد و جوانی در آن جا مشغول کار شد، به گونه ای که اهالی روستا دیگر مجبور نبودند، برای خرید مرغ مسافت بیش از ده کیلومتری از روستا تا شهر سر پل ذهاب را طی کنند.
وی افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که در این روستا انجام شد این بود که با حضور در منازل اهالی روستا از آنها دلجویی کردیم که ثمره این دلجوییها التیام بخشیدن به زخمهای آنها بود. مخصوصا در روزهای ابتدایی زلزله که اهالی روستا بار مصیبت سنگینی را بر دوش خود احساس میکردند، حضور جهادگرها مایه دلگرمی و دلآرامی مردم این منطقه می شد و با کمک خیرین بیش از 30 کانکس را بین خانوادههای زلزله زده توزیع کردیم.
حجة الاسلام موسوی اظهار داشت: وظیفه هیأتهای انقلابی به برگزاری مراسمهای مذهبی خلاصه نمی شود. هیأت انقلابی، هیأتی است که هر جا نظام اسلامی و کشور ولایی ایران نیاز به کمک داشت و هر جا خلأیی احساس شد نسبت به آن بیتفاوت نباشد. هیأت یا مهدی (عج) واوان با مشاهده آسیب وارد آمده به مردم محروم استان کرمانشاه تصمیم گرفت در این مناطق حضور پیدا کند و اشتغال به نوکری و خدمترسانی مردم داشته باشد.
وی در انتهای سخنانش بیان داشت: این که چه خدمتی باید به مردم ارائه شود را مردم باید تعیین کنند. ما از همان ابتدا به نیت خانهسازی وارد روستای سرآب ذهاب شدیم اما خواسته اولیه مردم از ما این بود که برای آنها چادر فراهم کنیم، خواسته بعدی این عزیزان از ما آوردن کانکس به این منطقه بود، خواسته دیگر این مردم شریف احداث حمام و سرویس بهداشتی توسط ما بود و ما قدم به قدم به فراخور نیاز مردم حرکت کردیم و در نهایت هم با کمک گروههای جهادی در حال تکمیل پنج خانه در روستای سرآب ذهاب برای 5 نفر از اهالی منطقه هستیم که علاوه بر داغدار بودن، از محرومیت بیشتری رنج میبرند.