به گزارش روابط عمومی جامعه ایمانی مشعر، حجت‌الاسلام والمسلمین #حمزه_معلی در دومین اجلاس ملی رابطان جامعه ایمانی مشعر که در سالن اجتماعات وصال مجتمع فرهنگی یاوران مهدی قم برگزار شد، بیان کرد: دفتر اقتصاد بازوی یاری کردن اقتصادی هیأت است.

مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر افزود: هر هیأت یک نیرو را به مسائل اقتصادی اختصاص می‌دهد که باید توانایی‌های ویژه‌ای داشته باشد، نیروهایی که به این امر می‌پردازند باید احکام مخصوص به مسائل مالی که در هیأت ‌ها وجود دارد را بداند.

دبیر پویش #هر_هیأت_یک_روستا اظهار کرد: ما نخبگان اقتصادی جبهه انقلاب را معطوف به نگاشتن کتابی کردیم که چهارچوب‌های اقتصادی هیئت‌ها را تشریح کرده و بررسی کنند.

وی ادامه داد: سوالات زیادی برای فعالیت‌های اقتصادی هیأت ها وجود دارد که ما باید پاسخگوی آن‌ها باشیم؛ مسائلی از قبیل اینکه اصلا هیئت‌ها می‌توانند وارد فعالیت‌ اقتصادی بشوند یا اگر می‌توانند فعالیت کنند در چه موارد اقتصادی نباید ورود کنند را باید تشریح کنیم.

وی با بیان اینکه دفتر اقتصاد مشعر پاسخگوی سوالات اقتصادی اسلامی خواهد بود، عنوان کرد: ما می‌خواهیم چند مغازه را راه‌اندازی کنیم که با استفاده از آن مکاسب هیأتی و تولیدات هیأتی را با توجه به ظرفیت‌های افراد هیأت‌ها ترویج کنیم.

مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر خاطرنشان کرد: بحث بعدی ما در زمینه اقتصادی مسئله خدمات اجتماعی است؛ نهاد خدمت‌رسانی هیأتی پس از جریان زلزله #کرمانشاه تشکیل شد و فعالیت‌های بسیار خوبی توسط این نهاد انجام شد و به لطف خداوند متعال این خدمت‌رسانی‌ها ادامه‌دار خواهد بود.

وی افزود: از جمله فعالیت‌های ما در زمینه خدمت‌رسانی مسئله #آب #آبادان است که طرح هیأتی آب‌رسانی توسط تانکرهای آب به روستاها به امید خداوند متعال نتیجه‌بخش خواهد بود.

معلی اظهار کرد: متاسفانه مناطق بحرانی مانند آبادان و خرمشهر در زمینه کشاورزی و نخلستان‌ها وضعیت خوبی ندارند و رسانه‌هایی مانند صدا و سیما نباید شرایط را خوب و مطلوب جلوه دهند، بلکه باید مشکلات مردم به خوبی تبیین شود.

مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر ادامه داد: از جمله فعالیت‌های ما سامانه میاندار 313 است که در آن میانداری شما در مسئله خدمات اجتماعی بازتاب داده می‌‌شود.

معلی بیان کرد: ستاد محرومیت‌زدایی‌های منطقه‌ای نیز در برخی از شهرها تشکیل داده شده است و انتظار داریم که این ستاد با حضور مسئولین شهری در همه شهرها تشکیل شود و علمدار مسئله محرومیت‌زدایی در شهرستان‌ها شود؛ شهرهایی که دارای این ستاد هستند در حل بحران‌های پیش آمده پیشتاز بوده‌اند.

وی عنوان کرد: ما هیأتی‌ها نماینده یک خانواده و خاندان در هیأت هستیم که باید از ظرفیت آن‌‌ها در زمینه محرومیت‌زدایی استفاده کنیم.

معلی خاطرنشان کرد: اگر روند تشکیلاتی و گروهی را به خوبی در هیأت‌های کشور به‌پیش ببریم توان مقابله با هرگونه بحرانی را خواهیم داشت.

وی افزود: ما از همه هیأت‌ها در زمینه خدمات اجتماعی انتظار داریم که صندوق قرض‌الحسنه و گروه جهادی داشته باشند.

مسئول دفتر اقتصاد جامعه ایمانی مشعر اظهار کرد: اگر ما در صحنه وارد نشویم و به صورت منسجم و متحد و تشکل وارد عمل نکنیم، افراد دیگری در زمینه‌های خدمات اجتماعی ورود پیدا کرده که در پشت پرده فعالیت‌های دیگری خواهند کرد.

 

ارسال نظر