#خدمت‌رسانی هیأت

تشریح فعالیت های خدماتی هیأت یا فاطمة الزهرا بابل در روستای کوئیک عزیز و کوئیک مجید منطقه سر پل ذهاب کرمانشاه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی هیأتنا محمد حسین طبرستانی مسئول هیأت یا فاطمة الزهرا (س) بابل ضمن تشریح فعالیت‌های انجام شده این هیأت در منطقه سرپل ذهاب اظهار داشت: در ایام اربعین سال 1396 بود که زلزله کرمانشاه اتفاق افتاد پس از بازگشت از کربلا، اقلام و مواد غذایی که از موکب اربعین اضافه آمده بود، سریعا به سر پل ذهاب انتقال دادیم. پس از زلزله کرمانشاه با حضور در منطقه سرپل ذهاب تمرکز فعالیت‌های جهادی خود را در دو روستای کوئیک عزیز با 240 خانوار و کوئیک مجید این منطقه قرار دادیم. با کمک امام جمعه شهرستان بابل حاج آقای روحانی و صندوق قرض‌الحسنه این شهرستان و کمک خیرین پذیرفتیم سه واحد خانه را در روستای کوئیک عزیز بسازیم. الحمدلله توانستیم این سه واحد را تا قبل از تابستان 1397 به صاحبخانه‌ها تحویل دهیم.

وی افزود: با کمک شرکت مخابرات استان مازندران و حمل و نقل بچه‌های هیأت یا فاطمة الزهرا (س) توانستیم هفتاد دستگاه کانکس را به این مکان انتقال دهیم. برای ساختن واحدهای مسکونی در این جا از اهالی این روستا و جوانان استفاده کردیم که سر کار بیایند و حتی به این جوانان برای انجام این کارها مزد می دادیم که کمکی هم برای آنها باشد. الحمدلله با این کار فرصت بسیار خوبی در حوزه اشتغال ایجاد شد و مجموعه کارخانه‌هایی که در بخش آی سی اف مشغول بودند برای ساخت واحدهای مسکونی زلزله زدگان فعال شدند.

مسئول هیأت یا فاطمة الزهرا (س) بابل اظهار داشت: حاج سعید قاسمی و مجموعه قرارگاه حاج احمد متوسلیان و بچه‌های هیأتی که در این جا کار می کردند باعث شدند که چندین کارخانه به این جا بیایند و در حوزه آی سی اف کار کنند، آی سی اف مصالح ساختمانی نوینی است که استاندارد بین المللی دارد و در ایران هم چندین کارخانه به تولید این محصول اشتغال داشتند که این کارخانه‌ها عمدتا تعطیل بودند یا این که دچار رکود شده بودند.

وی اضافه کرد: با استفاده از مصالح آی سی اف 27 روز تا یک ماه طول می‌کشید تا یک خانه به صورت کامل به صاحبخانه تحویل می‌شد که از لحاظ عایق بودن در گرما و سرما و دیگر مسائل از کیفیت خوبی برخوردار بود. در حوزه تاسیسات و برق و سازه و معماری از مهندسین مجرب استفاده کردیم و آنها را در رأس کار قرار دادیم که نیروهای جهادی که به این جا می‌آیند با سیاست‌ها و نظارت و مدیریت این تیم کار کنند نه این که هر عزیزی به صرف اینکه نیروی جهادی است به این جا بیاید و به جهت عدم نظارت کیفیت کار آسیب ببیند با این وجود در هر جایی که نیاز بود کارهای ساختمانی انجام شده اصلاح شود، این کار را انجام دادیم و اگر در جایی اصلاح کار، امکان پذیر نبود چیزی که ساخته بودند را تخریب کردیم چون نمی‌خواستیم یک چیز نامرغوب یا غیر استاندارد را تحویل مردم دهیم.

آقای طبرستانی ضمن تشریح برخی از فعالیت های انجام شده در روستای کوئیک عزیز و کوئیک مجید اظهار داشت: ما در این جا ظرف 72 ساعت دستشویی و حمام‌های مجزا از خانه را تحویل اهالی کوئیک عزیز می‌دادیم. با استفاده از مجموعه‌های مردمی و خیریه همدردی و با کمک هیأت ریحانة النبی که بانی ساخت مدرسه شدند در 24 اسفند مدرسه لقمان روستای کوئیک مجید را تحویل گرفتیم و در تاریخ 18 فروردین ماه هم این مدرسه را تحویل دادیم. اسم این مدرسه چهار کلاسه به نام شهید مدافع حرم سید حسین رئیسی نامگذاری شد. مدرسه چهار کلاسه لقمان در زلزله از بین رفته بود و ما این مدرسه را به همراه اتاق مدیر مدرسه و یک سالن و کتابخانه در کمتر از یک ماه ساختیم.

وی خاطرنشان کرد: مردم شهرستان بابل و استان مازندران نیز وقتی می‌دیدند که بچه هیأتی‌ها برای مردم کار می‌کنند و تمام وجودشان را وقف مردم کردند. کمک‌های بیشتری را به کارهای جاری هیأت می‌کردند، تا جایی که خیلی از دوستان برای برپایی موکب اربعین کربلای معلی به ما پیشنهاد می‌دادند که سرویس بهداشتی موکب اربعین را آنها بسازند یا نانوانی اربعین را راه بیندازند یا موکت و پتوی اربعین با آنها باشد.

آقای طبرستانی در انتهای سخنانش بیان داشت: پس از این که در کرمانشاه مشغول به خدمت‌رسانی شدیم، خیلی از هیأت‌ها راغب بودند در این جا مشارکت کنند اما به واسطه بعد مسافت نمی‌توانستند به این منطقه بیایند. این هیأت‌ها نیز با کمک خیرین توانستند منابع مالی ساخت و ساز را در این جا تامین کنند و مثلا هیأت الزهرا دزفول، فاطمیون ماهشهر و هیأت انصار ولایت یزد هزینه ساخت پنجاه حمام و دستشویی را در این جا تامین کردند.

 

ارسال نظر